عایق بندی صدا

مکان در نظر گرفته شده برای این استودیو در طبقه آخر ساختمان قرار داشت و صدای تولید شده در استودیو به طبقه پایین انتقال پیدا میکرد برای رفع این مشکل نیاز بود عایق بندی کف استودیو توسط کف شناور اجرا گردد. دیوارهای استودیو نیز توسط دیوار عایق صدا از تمام جهات عایق بندی گردید.

برای مهار صدای عبوری از کف از تکنیک کف شناور استفاده شد. کف شناور از انتقال صدای کوبه ای ناشی از ضربه و همچنین صدای هوابرد از منبع صدا جلوگیری می کند. با توجه به اقتضای فضای ساخت استودیو این کف در چندین لایه متشکل از پشم سنگ, قاب های چوبی و لاستیک دمپر انجام شد. 

استودیو آقای یسلیانی 1
استودیو آقای یسلیانی 3

کف شناور

 کف شناور توسط چوب، پشم سنگ، دمپرهای ضربه گیر و… در ضخامت ۱۲ سانتیمتر اجرا گردید. ابتدا به وسیله ورقه های ضربه گیر تمام کف استودیو پوشانده شد و سپس شاسی کشی چوبی و پشم سنگ اجرا گردید و با ورق های چوبی روی آن پوشانده شد و در انتها پس از اتمام کار موکت پرز بلند روی آن اجرا گردید.

عایق بندی صدا

در بازدید ابتدایی معلوم گردید صدا از دیوارهای اتاق مد نظر عبور می کند و باعث نارضایتی افراد دیگر میشود برای رفع این مشکل نیاز بود اتاق مد نظر توسط دیوار عایق صدا، عایق بندی گردید. بلندترین صدا را ساز ساکسیفون تولید میکرد و یک درب به تنهایی توان عایق بندی آن صدا را نداشت که در نتیجه درب دوم اجرا گردید تا بتوان مقدار قابل توجهی از صدا کسر گردد. 

معضل دیگر عایق بندی صدا کانال های کولر بودند و باعث انتقال صدا بین اتاق  های دیگر میشدند و نیاز بود دریچه کانال ها در عین حال که عایق صدا باشند در صورت لزوم مانع جریان هوا نیز نگردند. برای حل این مشکل پنل های آکوستیک ضخیمی در نظر گرفته شد که به صورت لولایی بر روی دریچه قرار می گرفتند.

درب آکوستیک

یکی از مشکلات کف شناور این می باشد که باعث کسر ارتفاع درب میشود و از آنجایی که نیاز به دو درب برای عایق بندی صدا داشتیم ناگریز یک درب با ۱۲ سانتیمتر کوتاه تر از درب دیگر اجرا گردید. درب ها با فاصله مناسب از یکدیگر اجرا شدند و باعث کسر صدای قابل توجهی گردیدند.

پنل های آکوستیک

پنل های به کار رفته در این استودیو Flexi A50,flexi wood, Diffuser, Wave Wood, Bass Trap  میباشند و متناسب با نوع کاربری آنها و ابعاد اتاق تعداد و مکان نصب آنها تعیین می گردد.

استودیو آقای یسلیانی 5