این استودیو در فضایی به متراژ حدودی ۱۵ مترمربع اجرا گردید. فضایی که برای این استودیو در نظر گرفته شد در طبقه منفی ۴ قرار داشت و به همین دلیل نیاز چندانی به عایق بندی صدا وجود نداشت، البته دلیل دوم عدم نیاز به عایق بندی وجود دیوارهای برشی بتنی بود که اتاق مد نظر را تشکیل میدادند.
عایق بندی دیوار سایلنت روم
اتاقی که برای ساخت استودیو در نظر گرفته شده بود یکی از انبارهای شرکت ایرانسل بود که دارای یک درب آهنی بود و این درب برای تهویه هوا دارای شیارهایی بر روی آن بود و به همین دلیل درب مناسبی برای عایق بندی صدا نبود. برای حل این مشکل به اندازه فضای بازشو درب آهنی قسمتی را از اتاق به وسیله دیوار عایق صدا جدا گردید و به این صورت فضای استودیو را از فضای بیرون آن توسط اتاق کوچکی جدا گردید.
درب آکوستیک
به دلیل حساسیت عبور صدا از بیرون استودیو به داخل استودیو بر روی دیوار وروی دو درب به صورت متوالی، برای ورود و خروج افراد در نظر گرفته شد. این دربها با فاصله ۴۰ سانتیمتر از یکدیگر نصب شدند و برای درزبندی درب و چهارچوب بر روی دربها چرم کوبی انجام گردید. دربهای آکوستیک به دلیل وزن زیاد آنها و چرم کوبی که بر روی آنها انجام می شود به سختی باز و بسته می شوند و برای حل این مشکل بر روی هر درب علاوه بر دستگیره رایج باز و بسته کردن درب یک دستگیره به صورت فیکس نیز نصب گردید تا شخص برای بستن درب تنها با کمی کشش بتواند درب را ببندد.
دیوار کاذب
با وجود آنکه دیوارهای این استودیو نیاز به عایق بندی صدا نداشتند اما امکان نصب پنل آکوستیک و رنگ آمیزی نیز وجو نداشت. برای حل این مشکل از دیوار کاذب برای پوشش دیوارهای مجاور استفاده گردید. دیوار مقداری جذب صدا نیز دارند.
سقف کاذب
پوشش سقف این استودیو به وسیله تایل های حفره دار انجام گردید این تایل ها به صورت پنل آکوستیک هلمهولز عمل می کنند و صدا بعد از برخورد با این سطح از آن عبور میکند و مقدار کمی از صدا از آن باز میگردد.
پنل آکوستیک
برای جذب صدا در محیط استودیو از پنل های آکوستیک دکوراتیو استفاده گردید. مساحت این پنل ها از طریق محاسبات مربوط به حجم فضای استودیو و کاربری آن تعیین میگردد. رنگ بندی این پنل ها به سلیقه کارفرما تعیی میگردد.ابعاد پنل های دکوراتیو ۱۲۰ سانتیمتر در ۱۰۰ سانتیمتر در نظر گرفته شد.
پوشش کف
برای پوشش کف این استودیو از موکت پرزبلند استفاده شد. لازم به ذکر است موکتهای پرز بلند فرکانسهای بالا را جذب میکنند.
نورپردازی
برای روشنایی استودیو از پنل های LED که نویز صدا ندارند استفاده شد. اما برای فیلمبرداری نیاز به پرژکتورهای کلوین دار می باشد که قابلیت تنظیم نور را دارند.