استودیو تولید محتوای دانشگاه علوم پزشکی بابل در فضایی به مساحت ۴۰ مترمربع در دو قسمت اجرا گردید. استودیو ضبط به مساحت ۲۵ مترمربع و اتاق کنترل به مساحت ۱۵ مترمربع می باشند. این استودیو به سفارش آقای عبداللهی در دانشگاه علوم پزشکی شهر بابل در سال ۱۴۰۰ اجرا گردیده است.
عایق بندی صدا
ساختمان در نظر گرفته شده برای ساخت استودیو ساختمانی یک طبقه و دارای سقف شیروانی بود که نیاز بیشتری به عایق بندی صدا در سقف آن احساس می شد. سقف استودیو در دو لایه توسط سقف کاذب عایق صدا و سقف کاذب شبکه، عایق بندی گردید. ساختمان قدیمی استودیو دارای دیوارهای ضخیم نیز بود که توانایی زیادی در عایق بندی صدا را داشتند اما به دلیل وجود پنجره های بزرگ قدیمی و همچنین برآمدگی هایی بر روی دیوار نیاز بود دیوار کاذب عایق اجرا گردد.
درب و چهارچوب
اتاق کنترل و اتاق ضبط توسط دو درب متوالی از یکدیگر جدا شدند و برای جلوگیری از عبور صدا چهارچوب چوبی در نظر گرفته شده است. درون درب های ساخته شده پشم سنگ به کار رفته است و برای درزبندی بهتر درب با چهار چوب بر روی دربها چرم کوبی انجام شده است.
پنل آکوستیک
پس از عایق بندی صدا و اطمینان از عدم عبور صدا از داخل و بیرون استودیو برای جذب صدا از پنلهای آکوستیک دکوراتیو استفاده شد. تعداد و موقعیت نصب این پنلهای آکوستیک متناسب با کاربری و ابعاد استودیو در نظر گرفته میشود. پنلهای آکوستیک در ابعاد ۱۲۰ در ۱۲۰ سانتیمتر ساخته شده است و همچنین رنگ بندی پنلهای آکوستیک متناسب با سلیقه کارفرما انجام شده است.
سایر مشخصات فنی
برای ارتباط بین دو استودیو از پچ پنل با هشت جک (XLR,TRS) و چهار جداره شیشه استفاده شده است. شیشه ها کاملا با درزبندی مناسب و فاصله هوایی اجرا شدند.
پوشش کف استودیو توسط موکت انجام شد و برای نورپردازی از چراغ های LED استفاده گردید. برای پس زمینه از پرده کروماکی در سه رنگ سبز و سفید و مشکی استفاده شد.